Opret din klinik på Sundhedsfagbogen.dk

Når du opretter din klinik, vil den være synlig på de to store sundhedsportaler Sundhedsfagbogen.dk og Sundhedsguiden.dk, der tilsammen har 400.000 besøg om måneden.

Det er gratis at have en basisoptagelse, men mange vælger at tegne et abonnement, da det er her, der virkelig er værdi for pengene. Det koster fra 499 om året, og du kan læse meget mere om fordelene, når du har oprettet din gratis konto nedenfor.

Efter dette trin, kan du også vælge en kategori og evt. forening for din optagelse.


Indtast dine informationer

Vælg adgangskode

Vælg en adgangskode til din konto, så kan du altid logge ind og ændre dine oplysninger. Det er vigtigt du gør det, da dine oplysninger ellers ikke vil blive gemt. Vi benytter vores nyhedsbrev til at kommunikere med vores medlemmer, derfor er det vigtigt at du tilmelder dig dette (du kan dog altid afmelde det efterfølgende).
Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Sundhedsfagbogen?

Det er en af landets største og ældste databaser over både konventionelle- og alternative behandlere. Alle klinikker holder selv deres informationer opdaterede, og via intelligente søgeord, kommer de i kontakt med Sundhedsguiden.dk’s 400.000 månedlige brugere.


Kan man være gratis med i Sundhedsfagbogen?

Ja, Sundhedsfagbogen skal være et opslagsværk over den komplette sundhedssektor i Danmark. Alle kan have en gratis optagelse under en enkelt kategori. Klinikker der ønsker at blive fundet af brugere, der søger efter bestemte søgeord, kan få op til 15 søgeord, og 5 kategorier, hvis der tegnes abonnement.

Hvordan virker søgeordene?

Det er ret simpelt og ret smart. Når en bruger indtaster en af klinikkens søgeord i Google, kommer brugeren til en artikel på Sundhedsguiden. Her tilbydes brugeren at søge efter behandling på netop dette søgeord. Klinikker med dette søgeord vil nu blive vist fremhævet i toppen af søgeresultatet.


Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Et abonnement fornyes hvert år, og kan altid opsiges ved at kontakte os på [email protected] Ved opsigelse vil klinikken stadig optræde i databasen, men vil ikke kunne søges frem ved hjælp af søgeord, og kun findes via en enkelt kategori.