Fordele for behandlere i Sundhedsfagbogen

Alle vil gerne vises på første side, når der bliver søgt på søgemaskiner, og helst i den øverste halvdel - men det er kun meget få, som det lykkes for.

Giv din hjemmeside et boost!

Har du en hjemmeside med begrænset trafik, kan du rankere bedre, når en stor hjemmeside med mange brugere linker til dem.

Det er præcis det, vi tilbyder abonnenter på Sundhedsfagbogen, hvor både Sundhedsfagbogen.dk og Sundhedsguiden.dk linker til din hjemmeside.

Du får med andre ord adgang til 250.000 unikke besøgende hver måned! - og det er noget, der kan rykke ved din placering på f.eks. Google.

Men det er vigtigt, at den grundlæggende struktur på din hjemmeside er optimeret, der skal nemlig mere end indgående links til en flot placering.

Vær derfor opmærksom på, at dine overskrifter er sat rigtigt op, at dine tekster er tilpasset siden samt at dit indhold er struktureret og overskueligt.

Erfaring viser, at mange hjemmesider er meget mangelfuldt sat op, i forhold til optimering over for søgemaskiner, eller er helt uden struktur.

Selv små tiltag, som de fleste selv kan klare, kan forbedre en hjemmesides placering på søgemaskiner som Google markant.

For at sikre, at vores abonnenter på Sundhedsfagbogen.dk får den bedste placering, modtager hver abonnent en kort vejledning i, hvad de selv kan gøre for, at optimere deres hjemmeside - helt uden beregning.