Om Sundhedsfagbogen

Sundhedsfagbogen er Danmarks største specialsøgemaskine og fagbog for både konventionel-, komplementær- og alternativ behandling. Vi tilbyder en unik service, hvor brugere nemt og enkelt kan finde behandlere og information omkring behandling, sygdom og symptomer.

Tjenesten er udviklet i samarbejde med sundhedsportalen Sundhedsguiden.dk, hvor 250.000 unikke brugere har mulighed for at finde frem til den rette behandling og behandler via Sundhedsfagbogens register.

En specialsøgemaskine med fokus på kvalitet

Som specialsøgemaskine sikrer Sundhedsfagbogen gennemsigtighed og omgående svar til brugere, som søger et bredt behandlingstilbud for sygdom, skavanker, skader eller andre former for lidelser.

Sundhedsfagbogen tilbyder koncentreret information om behandling indsnævret til brugernes geografiske interesseområde.

Op mod 53% af befolkningen gør i dag brug af enten komplementær- eller alternativ behandling (SST), og derfor dækker tjenesten den samlede sundhedssektor.

En simpel og komplet adgang til den samlede sundhedssektor i Danmark

Sundhedsfagbogen er den eneste komplette oversigt over den samlede sundhedssektor i Danmark. Optagelserne er fordelt på godt 350 kategorier, som man får adgang til via en overskuelig oversigt fordelt på 25 hovedgrupper.

Sundhedsfagbogen samarbejder med en lang række behandlingssammenslutninger og sundhedsfaglige organer til sikring af datagrundlaget. Den unikke fordel Sundhedsfagbogens koncept er, at det er behandlerne selv, som sikrer brugerne den bedst opnåelige kvalitet på behandlingsområdet.

Der findes intet tilsvarende på internettet, hvad angår omfang, datakvalitet og brugervenlighed.

Bliv synlig på nettet og sæt turbo på trafikken til din hjemmeside

Konceptet tilbyder nogle billige og meget effektive muligheder for markedsføring på internettet med indlagte søgeord og markant fremhævning.

Brugerinformation

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på når du vælger en af de mange behandlere i Sundhedsfagbogen kan vi anbefale artiklen " Alternativ behandling - Hvad skal overvejes, når man vælger behandler " af dr.scient.soc. Laila Launsø.

Kontaktinformation

Sundhedsfagbogen er et rent digital koncept hvor dem som ønsker at være optaget selv indlægger og vedligeholder alle data. Virksomheden modtager ikke telefonopkald, men kan kontaktes per email til [email protected]

Generelle forespørgsler fra brugere og behandlere besvares som hovedregel ikke. Besvarelser er forbeholdt abonnenter, forretningsforbindelser, behandlersammenslutninger, offentlige organer eller andre, hvor forespørgslen er af principiel interesse.

Sundhedsguiden Media ApS
CVR 29537836
c/o Allor ApS
Tuborg Boulevard 12, 3.
2900 - Hellerup