FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  

Endermologie er en hudbehandlingsteknik, der bearbejder de dybereliggende lag i huden og forsigtigt bekæmper de synlige aldringstegn indefra og ud.

Behandlingerne giver hurtigt et synligt og mærkbart resultat. Alle der ønsker at få en slankere og mere velformet krop samt en glattere og fastere hud vil nyde denne afslappende behandling.

Cellulite - også kaldet appelsinhud - er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. I underhuden ligger der altid et lag fedt, der fungerer som kroppens isolation og polstring. Fedtet ligger kapslet ind i små rum mellem overhuden og musklerne, hvis vægge består af bindevævsstrøg. Som årene går, bliver bindevævet stivere og trækker sig lidt sammen, og så opstår de små fordybninger i huden, der er så karakteristiske for appelsinhud. Samtidig får man typisk lidt mere fedt i underhuden, og tyngdekraften har haft masser af tid til at trække i fedtet. Selve huden bliver også med tiden mere porøs og mindre elastisk.

Endermologie sikrer optimal vævsaktivering, primært i underhudens fedtceller. Denne form for hudmassage medvirker til at genskabe harmonien i bindevævet og forbedrer blod- og lymfecirkulationen, hvorved kroppens transport af affaldsstoffer forbedres. Resultatet er en slankere og mere velformet krop samt en glattere og fastere hud. Som en ekstra fordel giver denne smertefrie behandling en følelse af velvære.

 

Anti-cellulite behandling - til personlig skønhedsbehandling

MÅLRETTET SPÆNDSTIGHEDSKUR
3 METODER TIL HUDSTIMULATION

 • klassisk cellulite
 • timeglasfigur
 • fast, ung hud


 • tæt overbelastning
 • stor fedtmængde
 • meget synlig "appelsinhud"


 • slap, tynd eller sart hud
 • smerter
 • dårlig blodcirkulation

 

Demonstration af fordelene ved Endermologie i 3 stadier

 1. Anti-væskeophobningseffekt
  Fjernelse af forhindringer (skabt af cellulite)
  Det griber fat om og løfter huden og stimulerer således cirkulationen. Brugen af rullerne
  og de rytmiske bevægelser frigør væsken og løsner huden.

 2. Anti-appelsinhudseffekt
  Genstimulering af stofskiftet (forhindret af cellulite)
  De cellevægge, der er deformeret af fedtcellernes størrelse, bliver "strakt ud" ved brugen af rullerne og stimuleres af
  bevægelserne. De bliver mere fleksible og forhindrer ikke længere cirkulationen. Huden bliver glattere.

 3. Lokal fedtforbrænding
  Øger hudens spændstighed (nopret hud pga. cellulitie)
  Mens fedtcellerne frigøres, mindskes fedtcellernes
  omfang, og de deformerede cellevægge får deres oprindelige form.

Behandling af opsvulmede ben

Venerne får dobbeltbehandling med Endermologie. Når du øger cirkulationens hastighed i venerne og dermed hudens mobilitet og elasticitet, aftager smerten gradvist, og benene føles lettere. De kan også blive mere slanke og kredsløbet bliver bedre, da iltningen i blodet forbedres kraftigt.

Behandling af slap hud

Med Endermologie er det nu muligt at øge vævets mobilitet og forebygge ældning, fremme udskillelsen af affaldsstoffer og stimulere huden og hudcellerne. Alt væv gennemgår et ægte "gymnastisk" træningsprogram: Fibroblasterne stimuleres til at fremme collagen/elastenproduktionen. Hudens spændstighed forbedres.

Behandling af kvinder efter graviditet


Endermologie hjælper kvinder til at opnå deres form fra før graviditeten ved at stimulere vævet, så affaldsstofferne udskilles som normalt ved at fremme blodcirkulationen. Endermologie tager hånd om cellulite, der er opstået under graviditeten, og de slappe hudområder som f.eks. på mave og inderlår.

Behandling af lokale fedtdepoter hos mænd

Af genetiske årsager lider mænd ikke af cellulite. Men med alderen og en mere stillesiddende livsstil kan der samle sig fedtdepoter bestemte steder på kroppen. Endermologie gør det lettere at fjerne disse områder med overskydende vægt. I kombination med fysisk træning øges stofskiftets evne til at forbrænde fedt og udskille det til kredsløbet. Kroppen genvinder sin form og musklerne træder frem.


Historik


Endermologie/LPG (LPG = Louis Paul Guitay) blev grundlagt i 1986 af Louis Paul Guitay i Valance, Frankrig. Guitay opfandt en metode til at hjælpe med genopbygningen af ødelagt muskelvæv og standarliseret psykisk terapi ved at udøve præcise kalibrerede og konstante massagebehandlinger. Som tiden gik opdagede patienterne en interessant sideeffekt: en forbedring af det ydre hudlag.

Endermologie er verdens første og eneste patenterede teknologi til at assistere i en reduktion af cellulite og frit lokaliseret fedt som er fanget under huden, og er en anerkendt behandlingsteknik, som der er forsket i og godkendt på universiteter og forskningsinstitutter verden over, både i medicinske og paramedicinske institutioner. Endermologie er godkendt af FDA (The Food And Drug Administration (fødevare- og medicinalstyrelsen ) i USA.

LPG forsker og udvikler løbende i maskinernes teknikker, således at behandlingerne forbedres i takt hermed.

Offentliggjort den 24. juni 2005

FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN