FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  

Natur- eller modefænomen ?


For at kunne beskrive, hvad fjernhealing er, vil jeg først beskrive, hvad healing generelt er, samt hvad det kan bruges til. For fjernhealing bygger på de samme principper ? det er måden at formidle og modtage healing på, der er anderledes.

Healing er at arbejde med bevidstheden og derigennem den fysiske krop. Vores bevidsthed er ikke afhængig af afstande. Det kender de fleste til, f.eks. når vi tænker på at ringe til én og vedkommende selv når at ringe inden vores egen tanke fører til handling. Ja, det er vel bare en af dagligdagens ubevidste måder at "tune" sig ind på hinandens tankebaner og bevidstheder på. Og det tænker de fleste nok ikke så meget over ? sådan er det bare!

Healing er bevidst at "tune" sig ind på en andens bevidsthed.

Hvor kontakthealing (dvs. hvor healeren og modtageren er fysisk tilstede i samme rum) efterhånden er ved at blive mere anerkendt og udbredt, er fjernhealing for mange stadig noget diffust og abstrakt.

Ingen undrer sig vel mere over, hvordan det kan lade sig gøre, at nogle vækkeure bliver fjernstyret fra Frankfurt, at vi kan kommunikere via internet i hele verden osv. Ved healing og derved også fjernhealing er det ikke teknologien, der arbejder, men derimod den enkeltes bevidsthed.

Healing kigger ikke på symptomer og diagnoser, men derimod hvilke årsager, der har skabt en mangelfuld eller ressourceløs tilstand hos et menneske. Derfor er det også en fordel, at en healer kan "se ind bagved personen". Enten via f.eks. klarsyn eller klarfølelse, og derigennem kunne vejlede om, hvordan modtageren kan gå aktivt ind i sin egen healingsproces. For healing er at åbne op for årsagerne, og derved se ind i bevidstheden, samt at få tilført ressourcer til at ændre den tilstand, som de bagvedliggende årsager har medført.


Derfor er healing et redskab til:


 • At finde ind til årsager bagved fysiske symptomer.
 • At frigøre låste energier, som hindrer livsenergien i at flyde frit og naturligt.
 • At støtte kroppen i at finde tilbage til dens naturlige sundhed og balance.
 • At blive gode venner med sig selv og livet.
 • At skabe større selvværd igennem selvindsigt.
 • At arbejde bevidst med sig selv, fysisk, psykisk og åndeligt.
 • At gå aktivt ind i sit eget livs- og udviklingsforløb.

  Da healing er en meget personlig proces, og derfor kræver tillid og åbenhed imellem healer og modtager, er en kontakthealing og derved den personlig visuelle kontakt at foretrække. Fjernhealing er fuldt ud lige så effektivt som en kontakthealing, hvad resultatet angår. Men netop fordi den personlige kontakt her udelukkende foregår pr. tlf., er det vigtigt, at healeren "ser", hvad der sker under den enkelte healing, samt at der er en samtale imellem healer og modtager både før og efter en healing.

 • Hvordan foregår en fjernhealing ?


  1.

  Fjernhealeren kontaktes for aftale af tidspunkt samt en samtale om, hvorfor modtageren ønsker at blive healet.

  2.

  På det aftalte tidspunkt sidder eller ligger modtageren hjemme hos sig selv. Det er ikke nogen forudsætning for at modtage healing, at modtageren er i ro under forløbet, men det giver som oftest modtageren en større oplevelse af, hvad der sker undervejs.

  3.

  Efter healingen, som varer 20-40 min., taler modtageren og fjernhealeren om forløbet pr. tlf. Som regel er det muligt efter 1 healing at kunne fortælle, hvorvidt modtageren kan hjælpes yderligere vha. denne behandlingsform.

  Ovennævnte beskrivelse af en fjernhealing er ikke generel for alle fjernhealere. De enkelte fjernhealere må kontaktes for selv at fortælle om deres arbejdsmetoder, priser osv.
  FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN