FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  

Ved sygdom

En professionel vejledning kan være afgørende for, hvor hurtigt du kommer dig efter en alvorlig sygdom. Den ernæringsrigtige kost betyder tit, at du undgår vægttab og dermed bliver yderligere svækket.
 

Som forebyggelse

De såkaldte "velfærdssygdomme" som overvægt, type 2 diabetes og hjerte/karsygdomme kan ofte behandles alene med almindelig sund kost. Her kan du også hente hjælp hos en klinisk diætist, der kan rådgive og sammensatte en ernæringsmæssig korrekt kost, der er speciel tilpasset dine vaner og behov.
 

For dem, der blot vil leve sundt

Føler du, at du ikke er helt på toppen, vil du blot spise sundere, eller skal du yde noget særligt som f.eks. eliteidræt, så skal du måske få checket dine kostvaner hos en diætist.
 

Individuel diætbehandling

Mange har efter samtaler med diætisten opdaget at en individuel og korrekt udarbejdet kostplan ikke vender op og ned på hele tilværelsen. En klinisk diætist er specialuddannet til at give dig en individuel kost- og diætvejledning.
Ligegyldigt om du har en alvorlig sygdom, eller du blot vil leve sundere og dermed mindske risikoen for velfærdssygdomme. Og da din diæt bliver sammensat i samarbejde med dig med de elementer, der passer i din hverdag, betyder det, at du også vil komme til at leve godt med dine nye kostvaner.
 

Ved kroniske lidelser

Det kan være, at du lider af en sygdom, hvor den rette kost er afgørende for, hvordan din dagligdag forløber, som f.eks. diabetes, mave- tarmsygdomme, fødevareallergi og nyresygdomme. En klinisk diætist vil her kunne vejlede og rådgive dig, så du får den rette kost, uden at du nødvendigvis behøver at ændre din livsstil totalt.
FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN