FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  
Re5 Regeneration er et nyt koncept til behandling af slidgigt. Ved hjælp af elektriske impulser, stimulerer Re5 Regeneration lokalt samspillet mellem cellerne i det behandlede område. Dermed fremmes kroppens naturlige helingsprocesser, som styrker gendannelse af væv og forbedrer leddets funktionalitet.
 

Re5 er en klinisk dokumenteret behandling

Re5 Regeneration er klinisk dokumenteret og medicinsk godkendt. Man kan sige, at Re5 Regeneration repræsenterer videnskabens alternativ til årtiers vanetænkning inden for behandling af gigt. Re5 Regeneration er alment accepteret og anvendt som et videnskabeligt baseret supplement og alternativ til medicinsk og kirurgisk behandling
 

Hvordan virker Re5 Regeneration?

Re5 Regeneration består af 5 faser:
  • APPLIKATION = Re5 applikator placeres over det område man ønsker at behandle
  • INDUKTION = pulserende strømme i spolerne inducerer elektriske impulser i vævet. Der er tale om såkaldte E-felter, som fører til…
  • AKTIVERING = E-felterne skaber strømme i vævet som aktiverer basale intracellulære processer. Dette medfører en øget udskillelse af signalstoffer i vævet, hvorved de basale biokemiske processer accelereres yderligere.
  • ACCELERATION = vævets celler er aktiveret og deres naturlige processer går i gang. Dette betyder også en udskillelse af signalstoffer til andre celler og vævet undergår en samlet
  • REGENERATION = vævets struktur (morfologi) optræder nu som gendannet eller regenereret. Dette kan være mange vævstyper men kan typisk involvere blodkar/blodgennemstrømning, brusk- og bindevæv og knoglevæv.
 

Hvem har gavn af Re5 Regeneration?

Re5 er godkendt til behandling af stivhed i bevægeapparatet forårsaget af slidgigt hos voksne mennesker under 65 år. Data viser at under halvdelen af patienter med symptomer fra bevægeapparatet har en diagnose, disse patienter kan også have gavn af Re5.
 

Hvem er ikke egnet til Re5

Patienter med tidligere eller aktuel kræftsygdom, åbne sår i det behandlede område, pacemaker, aktiv immunsygdom og graviditet.
 

Hvad er effekten af Re5 Regeneration?

Re5 reducerer stivhed i knæ, fingre, lænd, hofte, nakke og skuldre. Alle led i kroppen, som er ramt af slidgigt eller belastningsskader, er egnet til behandling med Re5. Slidgigtpatienter oplever med behandlingen typisk reduceret stivhed, øget bevægelighed, og dermed færre smerter. Dette fører til genvundne funktioner, som igen har gjort dem i stand til f.eks. at motionere, løfte og gøre indkøb og tage strømper på.
 

Hvordan kan jeg få behandling?

Behandlingen udføres typisk af fysioterapeuter, kiropraktorer eller andre med et indgående kendskab til den humane fysiologi.
Som patient kan man vælge selv at kontakte sin lokale fysioterapeut , eller få en henvisning fra den praktiserende læge.

Find Re5 behandlere her
 

Hvilken dokumentation er bag Re5 Regeneration?

Re5 har vist en positiv effekt på en række fysiologiske funktioner. Re5 er medicinsk godkendt og effekten på stivhed i leddene er bl.a. dokumenteret i et klinisk studie, gennemført på Glostrup Hospital, Reumatologisk afdeling, under ledelse af overlæge Gorm Thamsborg. Studierne er publiceret i tidsskrifterne Oral.Biosciences & Medicine  vol. 2 no. 1 2005. og OsteoArthritis and Cartilage vol. 13, 2005
 
FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN