FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  
"En Vegatest er en resonanstest, som i bedste stemmegaffelprincip med kroppens væv måler værdien af kroppens evne til at optage næringsstoffer (vitaminer & Mineraler) og dens evne til at udskille affaldsstoffer, skabe energi og naturligvis forsvare sig mod psykiske belastninger/blokeringer. "

Hvad er en Vegatest ?


En Vegatest er en resonanstest, som i bedste stemmegaffelprincip med kroppens væv måler værdien af kroppens evne til at optage næringsstoffer (vitaminer & Mineraler) og dens evne til at udskille affaldsstoffer, skabe energi og naturligvis forsvare sig mod psykiske belastninger/blokeringer. En rigtig behandling foregår "blindt", dvs. at behandleren skal fortælle patienten om problemerne, før patienten selv fortæller noget.


Teknikken


Den tekniske side af testen består af et let dobbelttryk med en sondespids (ligner nærmest en kuglepen) på en af patientens fingre, mens patienten samtidigt i den anden hånd holder en kontaktelektrode. Dette skaber en forbindelse til de testampuler der ønskes afprøvet og til apparatet som med lyd på en skala viser resultaterne.

Testampulerne er krystaller som er homøopatisk fortyndet. Disse har hver deres frekvens, som sendes gennem patientens krop og fortæller om dens tilstand udfra kroppens reaktion. Strømstyrken som sendes gennem kroppen er ganske svag og kan ikke mærkes.


Hvad testes der for ?


I testen indgår specielle testampuler for jordstråler, elektro-magnetiske belastninger og vandårer. Naturmedicin-ampuler og kontrol-ampuler indgår ligeledes i testen. Disse fortæller om hvad det opnåede resultat betyder for patientens helbredstilstand. Testen indeholder også et "biologisk index" og en procenttest til måling af vævskvaliteten i kroppen.
FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN