FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  

"Hvad kan man se i hænderne, her findes en masse nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladernes linjer og markeringer som et spejlbillede af ejerens personlighed, fysiske og følelsesmæssige tilstand."

Kiromanti (håndlæsning) er kunsten, at fortolke de symboler der aftegnes i håndens form, dens linjer og mønstre. Det nuværende system er udviklet for omkring tusind år siden, og kan spores tilbage til det gamle Ægypten. I Østen brugte man et højt udviklet Kiromantisk system, som blev benyttet af både læger og spåmænd, og det var stærkt påvirket af astrologien. Mange af vore dages Kiromantikere bibeholder kun planeternes navne, og foretrækker en mere videnskabeligt eller psykologisk indfaldsvinkel.

Hvad kan man se i hænderne, her findes en masse nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladernes linjer og markeringer som et spejlbillede af ejerens personlighed, fysiske og følelsesmæssige tilstand. Linjer og tegn forandres med tiden, præsis som fingre og håndflader kan blive mere kødfulde eller spinklere.
FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN