FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  
Siden oldtiden har astrologer og astronomer vidst, at solen, månen og planeterne udøver indflydelse på hinanden og på mennesket.

Som en antenne modtager Syvstjernen himmellegemernes naturlige strøm af energi og harmoniserer og fordeler den til mennesket. Syvstjernens strømninger og virkninger kan direkte påvises, idet de kan mærkes af de fleste mennesker med en hånd omkring takkerne.

Syv års erfaring har vist, at Syvstjernen har typiske virkninger overfor blandt andet følgende lidelser:

Muskelsmerter, myoser, rygproblemer, søvnproblemer, hovedpine, migræne, astma, bronkitis, allergi, gigt- smerter, hjerteproblemer, menstruationsbesvær.

Syvstjernen bæres almindeligvis præget i forsølvet kobberplade og lægges under hovedpuden eller bæres som smykke i sterling sølv.

Brug af syvstjernen kan medføre kortvarigt ubehag i lettere grad. Dette er imidlertid tegn på at krop og sind gennemgår en stadig normalisering.
VED SMERTER, SPÆNDINGER o.a. placeres stjernen med fladen mod stedet, som skal behandles, så længe smerten eller symptomet er til stede.

Skulle smerten ikke være forsvundet efter nogle få minutter, kan stjernens spidser bruges ifølge vedlagte skema, som følger med stjernen. Vælg det tegn på stjernen, der passer til den form for smerte eller andet, som skal behandles. Hold Syvstjernen med spidsen fra det valgte tegn mod det sted, smerten er lokaliseret i ca. 1-15 cm afstand i nogle minutter og flyt derefter stjernen, stadigt pegende mod stedet, evt. i cirklende bevægelser, langsomt væk fra kroppen.

Derefter afbalanceres med fladen mod stedet i et par minutter, hvorefter stjernen på ny føres væk fra kroppen i (skovlende bevægelser, og fra højre mod venstre) stadigt pegende med fladen mod stedet.

Dette kan gentages flere gange dagligt, eller indtil skavanken er lindret eller helt forsvundet. Brug i øvrigt intuitionen som vejledning.

Ved mistanke om sygdom bør man altid søge læge.


FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN