FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  

Reiki er en Japansk behandlingsmetode, udviklet af Japaneren Mikao Usui Sensei i 1922, og ikke genfundet, som mange kilder påstår.

Mikao Usui Sensei opnåede i sin søgen efter meningen med livet, en spirituel oplysning på bjerget Kurama. I kølvandet på sin oplysning fandt han ud af, at han tillige havde opnået evnen til at heale. Usui Sensei havde så gode resultater af sine behandlinger og fandt så megen lykke af sin i oplysning, at han besluttede at han ville dele disse evner med andre.

Usui Sensei udviklede derfor Reiki metoden, således alle kunne opnå den samme energimæssige kontakt og dermed også den healingevne, han selv besad.
Han udviklede et antal meditations/åndedrætsøvelser til at træne elevens egen renselse og spirituelle vækst. Han indførte et antal symboler for at træne eleven i at komme dybere ind i energiforståelsen og energiarbejdet. Han udviklede ydermere et indvielsesritual for at hjælpe den enkelte elev til at åbne sig som energikanal for Reiki energien.

Den energi, en Reiki behandler bruger, er den universelle livsenergi, som andre oplyste mestre også tidligere har været i kontakt med og benævnt: kristusenergien, lys, Prana, vitalitet, Chi (Qi) mv.
Usui Sensei kaldte energien ”Reiki”. Ordet Reiki er i denne sammenhæng anvendt som et ord uden betydning. Reiki er på Japansk ikke sammensat af ordene Rei = universel, ki = livsenergi som nogle påstår, men er anvendt til at være et udtryk for den universelle livsenergi, der har eksisteret til alle tider.

Behandlerbriksen er sponsoreret af SundCentret.dk

Hvad kan en Reiki hjælpe dig med:

  • En Reiki behandling er alsidig og kan bruges til at behandle stort set alle sygdomme og tilstande både på mennesker og dyr. På ting og situationer.
  • En Reiki behandling har en kraftig synergieffekt med andre metoder, effekten af medicin eller andre behandlingsmetoder. (akupunktur, Qi-gong, kiropraktik osv.) forøges, når de anvendes sammen med Reiki.
  • En Reiki behandling understøtter et medicinsk forløb, og hjælper med at nedtone bivirkningerne.
  • En Reiki behandling støtter og styrker dit immunforsvar, giver god modstandsdygtighed, og hjælper dig til at komme dig ovenpå sygdom eller skader.
  • En Reiki behandling frigiver alt stress, afspænder og skaber balance i krop og sind
  • En Reiki behandling er effektiv mod muskel- og ledsmerter herunder sportsskader.
  • En Reiki behandling er effektiv mod betændelsestilstande og infektioner.
  • En Reiki behandling kan skabe balance og harmoni i sindet.

Kort sagt er en Reiki behandling alsidig, kraftfuld og effektiv.

Fagbeskrivelsen er redigeret af:
Torben Bloksgaard fra Nordjysk ReikiSkole 2005

 

FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN