FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN  

"I stedet for nåle anvender man i musikakupunktur frekvenser. Da hvert organ har sin frekvens og derved løsne op for blokeringer eller ubalancer. Behandlingen forgår ved at man et par hovedtelefoner på, for bedre at kunne absorbere lyden både fysisk og mentalt."

Musikakupunktur udspringer fra den Tibetanske lydterapi.

Metoden er opbygget på forståelsen af meridianernes indflydelse og afbalancerer organer, kirtler og chakraer. Hvor de fem elementer bruges som udgangspunkt.

Til musikakupunkturen hører der fem CD´er, et til hvert element. Der testes så frem til hvilket element det eller de organer tilhører, der er i ubalance eller har en blokering, og derudfra bruger den CD der skal skabe balance.

I stedet for nåle anvender man i musikakupunktur frekvenser. Da hvert organ har sin frekvens og derved løsne op for blokeringer eller ubalancer. Behandlingen forgår ved at man et par hovedtelefoner på, for bedre at kunne absorbere lyden både fysisk og mentalt.

Det tager 35 min. at opnå balance og harmoni i et organ, selv om det har været udsat for stress gennem længere tid. Når blokeringen er løst og balancen opnået, flyder livsenergien igen frit.
For at bevare dette kan det være nødvendigt med gentagen behandling evt. som selvbehandling.

Cd 1-hører til element jord.
Immunforsvar og mave. Depressiv

Cd 2-hører til element metal.
Lunger og tyktarm. Sorg

Cd 3-hører til element vand
Nyre og urinblære. Frygt

Cd 4-hører til element træ
Lever og galdeblære. Vrede

Cd 5-hører til element ild
Hjerte og tyndtarm. Angst
FORRETNINGSBETINGELSER FAGBESKRIVELSER OPTIMERING INFO TIL BEHANDLERE VIFAB & RAB OM FAGBOGEN